Moneybanker.no’s søkemotor

Sammenlign lån

Skal du ta opp et forbrukslån eller vurderer du å anskaffe et kredittkort? Det finnes mange alternativer og det kan være vanskelig å avgjøre hva som er den beste løsningen for deg. I første omgang bør du tenke over hva du ønsker å bruke lånet ditt til, og hvilke behov det skal dekke hos deg. Ønsker du en mindre eller større sum til en engangsutgift kan det være smart å velge et forbrukslån. Er du derimot ute etter litt større spillerom i økonomien og noen ekstra tusenlapper tilgjengelig når du har behov for det, vil et kredittkort være smart å anskaffe. Fordelene med både forbrukslån og kredittkort er mange, men de varierer mellom seg. Etter du har kommet frem til hvilken av løsningene passer din private økonomi best, kan du bruke MONEYBANKER.com’s søkemotor for å finne det aller beste lånet eller kredittkortet til deg. Slik blir det enkelt å finne det alternativet som er mest lønnsomt for deg, men forblir hele prosessen enkel og oversiktlig.

Søk etter forbrukslån

For å sammenligne de mange forbrukslånene og finne det mest lønnsomme for deg, behøver du bare å angi søkekriteriene. Du stiller inn lånebeløp og din alder, og søkemotoren vil automatisk oppdatere søkeresultatene. De tre mest populære forbrukslånene vil vises øverst. For de enkelte resultatene kan du raskt se hvor mye du kan låne, hvilket rentenivå som blir tilbudt, aldersgrense for å søke, anbefalinger fra andre søkere, behandlingstid på søknaden, og hvor mange som har søkt gjennom denne tilbyderen det siste døgnet. For å vise flere opplysninger trykker du bare på knappen med tilsvarende navn, og får du en oversikt over fordelene ved dette lånet, og kravene for å søke om det. Ønsker du dette lånet kan du klikke rett videre og søke med en gang, helt uforpliktende. Har du lyst til å kikke på flere tilbud kan du gå videre ned på listen, eller endre visningen til å sorteres etter lavest rente. De endelige lånetilbudene kan endre seg ut fra din private situasjon, så det lønner seg å sende ut flere søknader og takke ja til det beste alternativet.

Søk etter kredittkort

For å søke etter og sammenligne kredittkort skifter du søkemotoren fra forbrukslån til kredittkort. Her vil du få opp noen alternativer som du huke av, disse er; reiseforsikring, rabatt, drivstoffavtale, cashback, bonuspoeng og ingen årsgebyr. Her har du muligheten til å skreddersy søkeresultatene etter hva du ønsker å få ut av ditt kredittkort. Huker du noe av eller på vil resultatene automatisk oppdatere seg, og kort som ikke tilbyr de tjenestene du ønsker vil bli fjernet fra listen. På samme måte som med forbrukslånene kan du velge å se flere opplysninger for å se fordelene og kravene, og kan du sortere resultatene etter hvilket kort som er mest populært, eller hvilket som tilbyr lavest rente. Finner du et kredittkort som passer til dine behov kan du søke om det med en gang, helt enkelt ved å velge «søk nå». Husk bare på at når du søker om et kredittkort vil du ikke få tilsendt et tilbud først som du får med forbrukslån, så her burde du altså bare søke om det kortet som faktisk ønsker.

MONEYBANKER.com gjør det helt enkelt og oversiktlig for deg å finne det beste forbrukslånet eller kredittkortet til din økonomi, og hjelper deg å spare penger med å velge riktig.