Brygga 11 – Sandefjords fiskerestaurant

fiskerestaurant

Sandefjord er en flott by som har mye å tilby, spesielt på mat-fronten. Det finnes utrolig mange restauranter å velge mellom tilpasset enhver smak. I Sandefjord finnes det alt fra koselige og familievennlige restauranter til mer unike og eksklusive spisesteder som passer bedre dersom man skal ut på stevnemøte eller lignende.

Brygga 11 – Sandefjords fiskerestaurant

Sandefjords fiskerestaurant

I hjertet av Sandefjord by finner man Brygga 11- Sandefjords helt egne fiskerestaurant. Denne restauranten er den fremste av restaurantene i Sandefjord som tilbyr sjømat og fisk på menyen. Restauranten har spesialisert seg innen sjømat og kan tilby spennende og retter som gir en utrolig smaksopplevelse. Restauranten ligger midt i sentrum av byen og har en nydelig utsikt utover sjøen.

På Brygga 11 kan man nyte et fantastisk sjømat-måltid samtidig som man nyter den flotte utsikten, bedre fiskerestaurantopplevelse skal man lete lenge etter. Denne restauranten er et svært godt alternativ uavhengig om man ønsker en full fiske,- eller sjømiddag, eller om man kun ønsker å spise en enkelt lunsj med noe forfriskende å drikke til.

Fiskerestaurant med fantastisk utsikt

Brygga 11 har en unik beliggenhet på bryggen i Sandefjord sentrum, rett ved den flotte fjorden. Her kan man nye et fantastisk måltid utendørs med panoramautsikt utover sjøen. Dersom man av ulike grunner heller ønsker å nyte måltidet innendørs, har man fortsatt en fantastisk utsikt ut over fjorden.

Fiskerestaurant med fantastisk utsikt

Den flotte restauranten er utstyrt med store vinduer som gir utsikt over fjorden. I tillegg er de store vinduene er flott kilde til naturlig sollys. På denne måten tilbyr restauranten en flott utsikt, uavhengig av om man velger å spise utendørs eller innendørs

Utleietjenester

Brygga 11 tilbyr utleie av enten hele, eller deler av restaurantlokalet til svært fornuftige priser. Ved utleie blir restauranten spesialtilpasset etter eget ønske fra leietaker. Brygga 11 er et perfekt lokale å leie dersom man skal planlegge større arrangementer, som for eksempel julebord eller større selskaper.

Kjøkkenet bistår med fantastisk mat etter eget ønske, og når det nærmer seg juletider tilbyr kjøkkenet også en helt egen julebords-meny. På denne menyen finner man alt fra hjemmelaget sild til pinnekjøtt og juletorsk.

Brygga 11 tilbyr også utleie av eget konferanserom som passer perfekt for møter eller lignende. Rommet ligger i 2.etasje av restauranten og har flott utsikt utover fjorden. I tillegg er rommet utstyrt med både prosjektor, storskjerm og trådløst internett.

Man kan leie møterommet for en hel eller halv dag og man kan få et godt tilbud til mat i restauranten. Maten kan man velge å enten spise i forkant av møtet eller i etterkant. Alt ligger til rette for et godt vellykket møte på Brygga 11 sitt konferanserom.

Andre restauranter med fisk på menyen

I tillegg til Brygga 11 som er en ren fiskerestaurant, finner man også mange andre spennende restauranter i Sandefjord by som har fisk eller annen sjømat på menyen. Hvis man skal ut å spise med en større gruppe mennesker, for eksempel hvis man skal ut å spise med familien, er det ikke gitt at alle ønsker å spise fisk til middag. Da vil en annen restaurant med en variert meny være et godt valg.

Restauranter med ulik prisklasse

Når man skal velge hvilken restaurant man skal spise på, er det ikke uvanlig å ha prisen på rettene i bakhode. Dette er ofte svært aktuelt dersom man skal ut å spise med hele familien. Det kan fort bli kostbart å dra ut å spise dersom man er mange personer og da kan man fort spare en del kroner ved å velge en fornuftig og prisvennlig restaurant.

Restauranter i Sandefjord

Mange av restaurantene i byen er tilpasset barn og familier, og de vil ofte ha svært konkurransedyktige priser. De mer familievennlige restaurantene har som regel en variert meny der man finner noe til enhver smak, både for voksne og barn.

Mange av disse restaurantene tilbyr også barnemenyer med mildere smaker og mindre retter. Ofte kan man også finne enkle fiskeretter i barnemenyen. Dette kan være en fin måte å introdusere barn til fiskeretter og sjømat.

Dersom man skal nyte en romantisk aften sammen med kjæresten, eller om man skal ut å spise med venninner eller kompiser, er det ikke alltid prisen som er i hovedfokus når man skal velge spisested. Under slike omstendigheter kan en mer eksklusiv restaurant passe bedre.

Standarden på maten og selve «restaurant-opplevelsen» er som regel høyere her enn på de mer familievennlige restaurantene, men det innebærer naturligvis at prisen er noe høyere. Derfor vil denne typen restauranter passe bedre dersom man kun er to personer eller ikke har prisen som en avgjørende faktor for hvilket spisested man velger.

Eksklusive restauranter

Om du er på utkik etter en ordentlig restaurantopplevelse med svært høy standard, finnes det spisesteder som tilbyr unike menyer og kreative retter. På disse stedene er ofte de ansatte nøye utvalgt for å gi de besøkende en uforglemmelig matopplevelse man sent kommer til å glemme.